GÜMÜŞHANE (AA) - Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, Antalya Türk Telekom'dan Fatih Barış'ı transfer etti.

Kulüp başkanı Özden Bostan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatih Barış'ı transfer ederek takıma "taze kan" sağladıklarını söyledi.

Fatih Barış'ın, SGK Voleybol İhtisas Kulübü ile Çankaya Belediyesi ANKA takımlarında oynadığını belirten Özden, teknik heyetin raporu doğrultusunda transferi gerçekleştirdiklerini anlattı.

Ligin altı haftasında alınan sonuçların hem kendilerini hem de taraftarları üzdüğünü ifade eden Özden, kaliteli sporculardan kurulu, çok iyi bir takım olmalarına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını kaydetti.

Özden, ligin ilk haftalarında yaşanan sakatlıkların oyun düzenini bozduğunu dile getirerek, "Sakat sporcularımız iyileşince, bir de yakamızı bırakmayan şansızlıklarımızı yenersek puan cetvelinde hedeflediğimiz yere geleceğiz. Yönetim olarak taraftarlarımızın maddi ve manevi desteğini sürdürmesini ve takıma güvenmesini istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: aa