GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, ligin tamamlanmasının ardından gelecek sezonun bütçesini oluşturmak için hemen ilin mülki amirleri ve iş adamları ile görüşmelere başlayacaklarını belirterek, "İstediğimiz tablo oluşmazsa kongre kararı alıp, görevi bırakacağız" dedi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak önümüzdeki sezon için 10 milyon liralık bütçe oluşturmayı planladıklarını söyledi. 

Kaybedecek vakitleri olmadığını vurgulayan Bozbağ, "Ligin tamamlanmasının hemen ardından vakit kaybetmeden gelecek sezonun bütçesini oluşturma adına ilin mülki amirleri ve iş adamları ile görüşmelere başlayacağız. Çok kısa zamanda da görüşmelerimizi tamamlayacağız. Kaybedecek vaktimiz yok. Görüşmelerimizin ardından yönetim kurulu olarak bir araya gelip, ortaya çıkan sonucu değerlendireceğiz. İstediğimiz tablo oluşmazsa kongre kararı alıp, görevi bırakacağız" ifadelerini kullandı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları maça da değinen Bozbağ, galibiyeti kaçırdıklarını öne sürdü.

Bozbağ, karşılaşmaya ligde az süre alan gençlerden kurulu bir ekiple çıktıklarını belirterek, "Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. Galibiyeti kaçırdık. Karşılaşmada önemli olan ise gençlerimizin gösterdiği performanstı. Gençler bize gelecek için ümit verdi. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. 

 

Kaynak: aa