KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıkmak için başlattıkları çalışmalar kapsamında yaptıkları ilk kampı başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Bolu'da yaptıkları kamp çalışmalarını AA muhabirine değerlendiren Kalpar, geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden bütün futbolcularla yollarını ayırdıklarını, yeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Yeni takım kurmanın zor olduğunu vurgulayan Kalpar, şunları kaydetti:

"Bu başaracak kaliteye sahibiz. Süper Lig'de büyük bütçelerle alınan futbolcularla 1. Lig'inde devam etmemiz mümkün değildi. Bütçemize ve kulübümüze uygun, bu ligde oynayabilecek transferler yapıyoruz. Birçok isim kadromuza katıldı, bir çoğuyla görüşüyoruz. Takımı tekrar Süper Lig'e çıkarmak için başlattığımız çalışmalar kapsamında ilk kampımızı başarıyla tamamladık. Kamp başarılı geçti. Bayramdan sonra Afyonkarahisar'da kampa gireceğiz. Burada bir turnuvaya katılacağız."

Bolu'daki birinci etap kampını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan kırmızı-mavili takımda futbolculara 19 Temmuz Pazar gününe kadar izin verildi. Karabük temsilcisi, pazartesi günü ikinci kamp için Afyonkarahisar'a gidecek.

Kaynak: aa