2022-2023 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig'de sürpriz sezon başlangıçlarından birisini yapan takımların başında gelen ve sezonun ilk 5 haftasında maç kaybetmeyen Kirazlimanıspor, 13.haftada oynayacağı Mesudiyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Şu ana kadar 12 maçta 21 puan toplayan Siyah-Beyazlı ekip, sezonun ilk yarısında Barış Gün'ün hat-trick yaparak yıldızlaştığı ve 3-1 yendiği Mesudiyespor karşısında deplasmanda da kazanarak Play-Off hedefinde altı puan değerinde bir galibiyet almak istiyor.

ŞENOL YILDIRIM: ''PLAY-OFF HEDEFİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ''

Kritik maçın hazırlıklarını Altınordu İlçesi'ndeki Spor Toto Karşıyaka Tesisleri'nde sürdüren Kirazlimanıspor'da takım antrenörü Şenol Yıldırım ve kaptanı Mustafa Oğulcan Demirel Spor52.com'a özel açıklamalarda bulundu. Futbolculuk döneminde de uzun yıllar Kirazlimanıspor'da oynayan takım antrenörü Şenol Yıldırım:''''Öncelikle ülkemizin başı sağolsun. Gerçekten zor zamanlardan geçiyoruz. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Depremden dolayı verilmiş aradan sonra toparlanmaya çalışıyoruz. Önümüzde çok kritik Mesudiyespor maçı var. Play-Off için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Yaşanan olaylardan dolayı önümüzde sıkışık bir fikstür var. Hafta içi olan maçlar için çalışan arkadaşlarımızdan dolayı elimiz zorlaşıyor. Sadece bizim değil, diğer takımların da bundan dolayı şikayetçi olduğunu düşünüyorum. Buna rağmen daha çok çalışarak Play-Off hedefimizi devam ettireceğiz. Mesudiyespor maçını kazanarak büyük bir avantaj sağlamak istiyoruz. Bu maçı kazanarak daha sonra önümüzdeki maçlara odaklanacağız.'' dedi.

MUSTAFA OĞULCAN DEMİREL: ''MENTAL VE ZİHİNSEL OLARAK TOPARLANMAMIZ ZOR OLDU AMA..''

Takım kaptanlık görevini yapan sağ bek oyuncusu Mustafa Oğulcan Demirel ise özel olarak yaptığı açıklamada: ''Ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı verdiğimiz mecburi aradan sonra özellikle mental ve zihinsel olarak toparlanmamız biraz zor oldu ama elimizden gelenin fazlasını yaparak hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Bu hafta Play-Off için çok önemli bir maça çıkacağız. Mesudiyespor ile aramızda bir puan var ve bu maçı kazanarak sıralamada rakibimizi geride bırakma avantajını elimize geçirmek istiyoruz. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. İlk maçta alduğu gibi bu maçı da kazanarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı. SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi