TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü, transfer görüşmesi yaptığı Marko Marin'i, sezon sonuna kadar kiraladı. 

Bordo-mavili kulüp, Chelsea'den bedelsiz ve satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladığı futbolcuya 1 milyon 600 bin avro garanti ücret ödeyecek. Marin, aynı zamanda maç başına 10 bin avro ücret alacak. 

Karadeniz ekibi, satın alma opsiyonunu kullanması halinde de İngiltere'nin Chelsea Kulübü'ne 4 milyon avro sözleşme fesih bedeli ödeyecek. 

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 "Profesyonel futbolcu Marko Marin'in bedelsiz ve satın alma opsiyonlu olarak, 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda, Chelsea ve futbolcu Marko Marin ile anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2015-16 futbol sezonu için 1 milyon 600 bin avro garanti ücret, 10 bin avro maç başı ücret ödenecektir. Kiralama süresi sonunda kulübümüzün talebi doğrultusunda satın alma opsiyonunun kullanılması halinde, Chelsea'ye 4 milyon avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir."

Kaynak: aa