MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Trabzonspor'da, sakatlıklar ve kart cezası nedeniyle 6 futbolcu kadroda yer alamadı.

Bordo-mavililerde kart cezalısı Aytaç ile sakatlıkları süren Yusuf, Yatabere, Onur, Berkalem'in yanı sıra Deniz Yılmaz da rahatsızlığı nedeniyle maç günü kadrodan çıkartıldı. Trabzonspor'da izinli olan Constant da maç kadrosunda yer almadı. 

Teknik direktör Ersun Yanal, Mersin İdmanyurdu karşısında sahaya Hakan Arıkan, Ferhat Atik, Uğur Demirok, Medjani, Mustafa Akbaş, Mehmet Ekici, Cardozo, Erkan Zengin, Bosingwa, Sefa Yılmaz ve Salih Dursun ilk 11'i ile çıktı. Karadeniz ekibinde İbrahim Demir, Aykut Demir, İshak Doğan, Majeed, Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve Özer Hurmacı da yedek kulübesinde oturdu.

Mersin İdmanyurdu ise Trabzonspor maçına 2 eksikle çıktı. Sakatlanan Serkan Balcı ile kart cezalısı Vederson 18 kişilik kadroda yer almadı. 

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçında sakatlanan Mitrovic ise iyileşmesinin ardından ilk 11'deki yerini aldı. 

Kırmızı-lacivertliler Nihat Şahin, Güven Varol, Servet Çetin, Mitrovic, Serol Demirhan, Sadiku, Khalili, Oktay Delibalta, Nakoulma, Tita ve Welliton ilk 11'i ile sahada yer aldı. 

 

-Tribünler doldu

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Karadeniz ekibi karşısında takımlarını yalnız bırakmayan kırmızı-lacivertli taraftarlar, tribünlerin büyük bir kısmını doldurdu.

Bordo-mavili yaklaşık 200 taraftar da kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek verdi. 

Kaynak: aa