Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Ordu Gücü Futbol Kulübü, ligin son maçında deplasmanda Görelespor'a 6-0 kaybederek ligin en kötü istatistik rekorlarını alt üst ederek küme düştü.


Uzun yıllardır Altınordu Belediyespor adıyla mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezona katılım sağlayıp sağlamayacağı merak edilen ve devamımda lige Ordu Gücü Futbol Kulübü adıyla katılan Ordu ekibi, Ordu 1.Amatör Ligi'ne düştü. Altınordu Belediyesi'nin desteklerini çekmesinin ardından düşüşe geçen takım, ligden rekorlarla küme düştü.

Bölgesel Amatör Lig 2.Bölge 2.Grup'taki son maçında Giresun'da sahaya çıkan Ordu Gücü Futbol Kulübü, Görelespor karşısında 90 dakika sonrasında sahadan 6-0 gibi net bir skorla mağlup ayrıldı ve ligi 9.sırada tamamladı. Ordu Gücü Futbol Kulübü bu sezon oynadığı 18 maçta toplam 59 gol yerken bu alanda ise ligin en çok gol yiyen ikinci takımı oldu.

Ligde sadece 7 puan toplayabilen ve haftalar önce matematiksel olarak küme düşen Ordu Gücü Futbol Kulübü, önümüzdeki sezon ise Ordu 1.Amatör Lig'de mücadale edecek.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi