19.Akdeniz Oyunları Cezayir’in Oran kentinde gerçekleştirilirken, organizasyonda milli boksör Batuhan Çiftçi finalde erkekler 57 kiloda Cezayirli Oussama Mordjane ile karşılaştı. Rakibini yenen Batuhan, altın madalya kazandı. Akdeniz Olimpiyatlarında 57 kg. Erkekler Katagorisinde şampiyon olan Ordulu Milli Boksör Batuhan Çiftçi altın madalya sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Akdeniz Olimpiyatları şampiyonu Batuhan Çiftçi "Boks, çocukluğum, ilk heyecanım, sevinçlerim, göz yaşlarım ve niceleri. Sürekli yolda olmamı sağladı ve beni ben yaptı. Hayatını ben ve benim gibi nice evlatlara adamış olan, sıfatlara sığdıramayacağım Tuncay Tavukçu'yla bu altın madalya serüvenimi paylaşmak benim için tarif edilemez. Sen hep var ol. Madalyamı, çocukluk arkadaşım, doğruyu yanlışı beraber öğrendiğim, her zaman kale gibi yanımda olan can abim Oğuzhan ÇİFTÇİ'ye armağan ediyorum. Olimpiyat dönüşü 'iyi ki' hayatıma giren 'Gizli Kahraman' güzel yürekli insan, performansıma ve spor hayatima kattıklarıyla şampiyon gibi yaşayıp bu şekilde çalışmayı bana aşıladığı için Emrah Özdemir abime teşekkür ederim. Sakatlık dönemlerimde, beni en iyi şekilde tedavi edip. maçlara yetiştiren kardeşim Caner Delibaş ve Seçkin PİŞKİN hocama teşekkür ediyorum. Her zaman, ne pahasına olursa olsun,Bana inanan, güvenen ve yanımda olan babam, annem, kardeşim, yakın arkadaşlarım ve duaları üzerimden hiç esirgemeyen Ordu Mesudiyeli Hemşerilerim madalyamın bir diğer sahipleri de sizlersiniz.

Gerçekten büyük bir aileyiz!

Desteğini her zaman yanımda hissettiğim, yemeğini yediğim, suyunu içtiğim, çocukluğumun geçtiği Büyük Fenerbahçe Camiasına sonsuz teşekkür ederim. Geriye baktığım zaman bir çok engel ve dönüm noktaları görüyorum beraber bütün zorluklara göğüs germeye devam edeceğiz. Hep daha iyi olmak için çalışacağım.Tüm boks severlere sevgiler," dedi. Samet Karadağ / Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi