TFF 3.Lig'de mücadele eden ve Ordu'da hazırlıklarını sürdüren Orduspor 1967 A.Ş., savunma hattına transfer yaptı. Geçen sezon savunmada oynayan Ahmet Batuhan Akyüz'ün takımdan ayrılması ve Kadir Seven'in de ayrılması gündemde olan takımda savunma hattı için arayış içerisinde olan Sarı-Mor-Beyazlı ekip, bir dönem 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giyen Yusuf Avcılar'ı kadrosuna kattı.


Bonservisi Ankara Keçiörengücü'nde olan ve geçen sezon hem Anagold 24 Erzincanspor hem de Afjet Afyonspor'da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki sol ayaklı stoper, iki farklı takımda sezonu sadece 13 maç oynayarak geçirmişti. Yusuf Avcılar, yeni sezonda ise Orduspor 1967 A.Ş.'nin savunmasının bel kemiği olması beklenirken 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kariyerine Dudullu'da başlayan ve ardından Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nün dikkatini çeken Yusuf Avcılar, Serik Belediyespor ve 68 Aksaray Belediyespor'daki kiralık serüveninin ardından 52 Orduspor Futbol Kulübü'ne kiralık gelerek Ordu futbolu ile tanışmıştı. Avcılar, daha sonra Ankara Keçiörengücü'ne bonservisi ile transfer olurken buradan da önce Anagold 24 Erzincanspor ve Afjet Afyonspor'a kiralık gitmişti. Avcılar, 52 Orduspor Futbol Kulübü kariyerinde 29 maça çıkmıştı.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi