Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, “Ligin bitmesine 4 hafta kaldı. Son dört maçımızı kazanıp, Süper Lig’e çıkan takım olmak istiyoruz” dedi.
Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen yaptığı açıklamada, “Öncelikle takımızın dün akşam oynanana Balıkesirspor karşılaşmasında ortaya koydukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Zor bir karşılaşma oldu. Bu karşılaşmadan galip gelmek isterdik fakat mağlup olmamakta önemliydi. Şimdi o maçı geride bıraktık. Bu hafta sonu bir final maçımız daha var. Samsunspor ile oynayacağız. Bu karşılaşmanın da zorluk derecesi yüksek. Ligde kolay maç yok. Sadece biz iyi mücadele ve iyi futbol oynayarak Samsunspor’u puansız göndermek istiyoruz. Samsunspor’da müthiş bir performans sergiliyor. Taraftarlarımız arasında karşılıklı dostluk var. Hiçbir sonucun bu dostluğa zarar vermeyeceğini biliyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Geride kalan 4 karşılaşmayı kazanıp, Süper Lig’e tekrar yükselmek istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Türkmen, Orduspor taraftarlarına çağrıda bulunarak, "Artık 4 maç kaldı. Lig bitiyor. Evimizde 2 maçımız kaldı. Bu iki maçta taraftarımızın tribünleri doldurmasını istiyoruz. Bu arada taraftarımıza teşekkür ediyorum. Biz stada ‘küfüre hayır’ demiştik. Geçtiğimiz hafta oynanan 1461 Trabzonspor karşılaşmasında tansiyon son derece yüksek olmasına rağmen, sağ duyulu bir şekilde takımını desteklemiştir. Taraftarımızla gurur duyuyoruz. Gurur duymaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Kaynak: iha