Kışla; “Biz takım olarak eksiklerimizi biliyoruz. Play Of hedefimizden sapma olmayacak. Önümüzde kazanacağımız maçlar var. İyi ya da kötü, tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Maç sonu gazetemize özel açıklamada bulunan ve Gaziantep Asyaspor maçına çok iyi hazırlanarak çıktıklarını belirten Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı Antrenörü Muhammet Kışla; “Rakibimizin gücünü ve bizi hangi bölgelerden zorlayacaklarını biliyorduk. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapmıştık. Saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyorduk. En önemlisi kazanmak için sahaya çıkmıştık ve 10.dakikada golü de bulduk. 20. dakikada önlem aldığımız bölgeden gelişen atakta burayla ilgili yaptığımız görevlendirmenin bir anlık ihmal edilmesi sonrası kalemizde beraberlik golünü gördük.” dedi.

Muhammet Kışla değerlendirmelerine şöyle devam etti;

 “Futbol hatalar oyunudur. Taktik disipline bağlılık ise çok önemlidir. Günümüzde futbolun en temel sorunu oyuncunun topsuz oyunu gerektiği gibi oynayamamasıdır. Bunlar bilinen temel sorunlar. İlk yarı soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitmeyi planlarken serbest atışta maalesef kalemizde beklenmedik bir gol daha gördük. İkinci yarı oyunu rakip yarı alana yıkmak ve beraberlik golü bulmak istiyorduk ki, maalesef kaleci ve savunma anlaşmazlığı bir gol daha yememize neden oldu. İki farklı geriye düştükten sonra oyuna hakim olduk ve rakip kalede pozisyonlar bulduk. Ancak bunları gole çeviremedik. Bugün futbol şansımız da yanımızda değildi. Direkten dönen topumuz ve son vuruşlardaki şanssızlığımız maalesef bizi bu sonuca getirdi. Rakibimize saygı duyuyoruz ve tebrik ediyoruz, her mevkide iyi ve kaliteli oyunculara sahip. Biz takım olarak eksiklerimizi biliyoruz. Son haftalardaki çıkışımızı sürdürmeyi biz de çok arzu ediyorduk. Play Of hedefimizden sapma olmayacak. Önümüzde kazanacağımız maçlar var. İyi ya da kötü, tüm oyuncularımı tebrik ediyorum.

Takım kadromuzda öyle her mevki için alternatiflerimiz maalesef yok

Maçlara hazırlanırken oyuncularımızın antrenman performansına, yaptığımız taktik çalışmalardaki uyumlarına bakarak en iyi kadroyu sahaya çıkarmaya çalışıyoruz. Ama bazen antrenman performansını iyi gördüğümüz oyuncu akan oyunda aynı performansı gösteremiyor. Maçta arkamızda tribünden gelen sesleri ister istemez duyuyoruz, ama kazın ayağı hiç de öyle değil çünkü oyundan aldığım oyuncunun yerine koyacağım bir alternatifinin olması lazım. Takım kadromuzda öyle her mevki için alternatiflerimiz maalesef yok. Tribünden herkesin gördüğünü bizim görmeme şansımız yok. Ama tribünün bilmediği çok şeyi biz biliyoruz. Bu maçta arkamızda bizi destekleyen bir sporsever grubu görmek bizi mutlu etti. Maçımıza gelip bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hatta tribünden gelen eleştirisel sesler bile hoşumuza gidiyor. Bu takımımıza yönelik bir sahiplenmedir. Futbol seyirci ile güzel. Bunun artmasını diliyorum.” ünyekent

Editör: Haber Merkezi