SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Karşıyaka maçının 4 - 0 farklı olmasına hiç şaşırmadım çünkü böyle bir sonuç zaten bekliyorduk" dedi.

Ateş, AA muhabirine, Karşıya maçında alınan 4 - 0 gibi farklı sonucun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Karşıyaka maçında farklı bir skor beklediklerini ve beklenenin gerçekleştiğini vurgulayan Ateş, "Biz gerçekten çok iyi takımız. Bu maçın 4 - 0 farklı olmasına hiç şaşırmadım çünkü böyle bir sonuç zaten bekliyorduk. Belki daha farklı olabilirdi. Ama bu lig çok enteresan farklı kazanabileceğimiz maçlarda berabere kalabiliyorsunuz. Bu maçta böylesi bir galibiyete ulaştığımız için oyuncularımızı kutluyorum. Samsunspor'un hedefi en kötü play-offa kalmaktır. Bunu başaracak güce sahibiz."

Karşıyaka galibiyetinin anlam taşıması için deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçını da kazanmaları gerektiğine dikkat çeken Ateş, "Karşıyaka maçının ardından oyuncularımıza 2 gün izin verdik. 15 günlük milli takım arası var. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip Urfa'ya galibiyet için gideceğiz. Alacağımız galibiyet buradan aldığımız galibiyeti perçinlemiş olacak. Samsunspor kendi yolunu kendisi çizecek güce sahiptir. Play-off potasına girmemiz için Urfaspor maçı bizim açımızdan çok önemli. İlk 6 içine ayağımızı attığımız zaman daha oradan çıkacağımızı düşünmüyorum" şeklinde konuştu. 

Kaynak: aa