SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da başkan vekili Recep Hun, Antalyaspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Hun, AA muhabirine, lige verilen 1 haftalık arayı iyi değerlendirdiklerini ifade etti. Ara dönemde sakatların iyileştiğini, maç eksiği olan futbolcuların da hazırlık maçlarıyla bu eksikliklerini giderdiğini belirten Hun, "Samsunspor bu ligin en iyi ekiplerinden biri. Ekonomik sıkıntılar da yaşasak takıma bunu yansıtmamaya çalışıyoruz. Özellikle oyuncularımızın maç başı ve transfer taksitlerini ödemek için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Kısa sürede bu sorunu çözüp oyuncularımızın tamamen lige odaklamasını arzuluyoruz" diye konuştu.

Antalyaspor ile oynayacakları maça da değinen Hun, "Antalyaspor ligin güçlü ekiplerinden biri. Ama biz de iyi bir ekip olduk. Takımımız özellikle deplasmanda iyi mücadele ediyor. Antalya'dan puan veya puanlarla döneceğiz. Buna hem ben, hem de takım olarak inanıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, 18 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde yapılan idman ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. İdman ayak tenisiyle sona erdi.

Antrenmana sakatlıkları süren Canberk Aydın ile Zafer Özden katılmadı.

Kaynak: aa