KOCAELİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon kamp çalışmaları için geldiği Kartepe'de ilk antrenmanını yaptı.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26 futbolcuyla çalışmalara başladıklarını söyledi.

 Kartepe kampının arefe gününe kadar süreceğini belirten Ateş, yeni teknik direktörlerinin ise yarın belli olacağını ifade etti.

Ateş, teknik direktör konusuyla kulüp başkanının ilgilendiğini dile getirerek, "Bu isim Giray Bulak olabilir, yahut Kemal Özdeş olabilir. Şu an da bilemiyorum, başkanımız ilgileniyor. Ancak muhtemelen yarın netleşecek. Her şey güzel gidiyor, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Yeni arkadaşlarımız kampa katılabilir. Denenmek üzeren yarın birkaç yabancı futbolcu gelecek. İdeal kadromuzu oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Ateş, "İki senedir play-off'tan dönüyoruz. İnşallah, bu sene her şey dilediğimiz gibi olur. Hedefimiz Süper Lig. İnşallah, play-off'a kalmadan çıkarız ama bu öyle kolay olmuyor. Futbolcularımızın ve hocanın performansı çok önemli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa