Durugöl Orduspor Tesisleri'nde Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile sona erdi. Antrenmanda Emre ve Ferhat takımdan ayrı düz koşu yaparken, Karadeniz temsilcisi Orduspor, Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Antrenmanda takımın moralinin bir hayli yüksek olduğu gözlendi.

Orduspor teknik direktörü Erkan Sözeri basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Fethiyespor karşılaşmasında 2-0’a kadar oynadığımız oyun hoş değildi. Oyun disiplininden ilk defa bu kadar kopuk oynadık. Bizim oyun kalitemiz o değildi. Fethiyespor bize 2-0 ile cezayı kesti. İkinci yarıda ki tam oyun karakterimize döndükten sonra duran toplardan bulduğumuz goller ile beraberliği sağladık. Ama 2-2’den sonra da pozisyonlarımız var. Kontra ataklarımız var. Bunları daha iyi kullanabilsek maçı kazanacak pozisyonlar bile bulmuştuk. Burada tek sevindirici yan, 2-0’dan maçı çevirmekti. Fethiyespor düşmemek için mücadele eden bir takım, oradan alınan her puanın bana göre değeri var. Yenilmeden dönmek önemliydi. Hiçbir maç kolay değil, rakiplerimizde puan kaybetti. Değişen bir şey olmadı. Avantajımız devam ediyor” dedi.

"KAZA YAPMADAN GEÇMEK İSTİYORUZ”


Hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Tekden Denizlispor maçına final maçı olarak gördüklerini belirten Sözeri, "Maç eksiğimiz ile şuan da bütün takımlarda maçı kazansa bizde kazansak sonuçta biz üst lige çıkan takım olacağız. Olaya böyle bakıyoruz. Özellikle içeride seyircimizin önünde coşkulu istekli ve arzulu oynayarak iyi bir şekilde kaza yapmadan geçmek istiyoruz” ifade etti.

“BÖYLE GOLLERİ MUSTAFA DENİZLİ ATIYORDU”

Fethiyespor karşılaşmasında kornerden Anıl’ın attığı golü geçmişte Mustafa Denizli’nin attığını hatırlatan Sözeri, “Biz duran toplar üzerine bir günümüzü ayırıyoruz. Anıl ve Ferhat Öztorun bizim durun topları çok iyi kullanan iki tane önemli oyuncularımız. Yıllar önce Mustafa Denizli böyle goller atıyordu. Belki yeni jenerasyon hatırlamaz. Güzel bir goldü. Anıl da attığı goller ile katkı verdi” şeklinde konuştu.

TAŞDEMİR: “KORNERDE TOPU KALEYE DOĞRU KESTİM”

Fethiyespor karşılaşmasında biri kornerden diğeri serbest vuruştan olmak üzere iki güzel gol kaydederek takıma 1 puan kazandıran Anıl Taşdemir ise, "Benim bu sezon kornerden 3 tane asistim var. Kornerleri ben yada Ferhat kullanınca çok tehlikeli geliyor. Çok güzel ataklar yapıyoruz. Ben kornerde topu kaleye doğru kestim orada yüzde yüz şans, topta çok iyi bir yere gitti. Sonuçta böyle şeylerle de olsa Orduspor’un ismini duyurabilmek çok güzel ve beni de onure eden bir şey” diye konuştu.

SEKMAN: “BOŞ TRİBÜN ÖNÜNDE OYNAMAK ORDU’YA YAKIŞMIYOR”

Orduspor’un başarılı futbolcusu Erkan Sekman ise, taraftardan destek istedi. Sekman, "Önümüzdeki bütün maçlar zor, inşallah hedeflediğimiz yerde ligi bitirmek için çalışıyoruz. Bir de Ordu şehrini, Orduspor taraftarını artık tribüne bekliyoruz. Boş tribün önünde oynamak Ordu’ya yakışmıyor. Bu takım hak ediyor. Mücadele ediyor. Bunu istemek bence bizim hakkımız" dedi.iHA

Editör: Haber Merkezi