KONYA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Kerem Öten,  her maça galip gelmek için çıktıklarını belirterek, "Bu maça da o şekilde çıkacağız. Trabzonspor Medical Park'ı yenerek lige başlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve takımın uyumundan son derece memnun olduklarını söyledi.

Hazırlık döneminde dişli rakiplerle başa baş mücadele ettiklerini dile getiren Öten, sakatlıkları süren Alexsandra Rasic ve Burak Selen'in takıma katılmasıyla daha üst düzey bir takım olacaklarını anlattı.

İsim ve forma renklerindeki değişikliğinin takım ve şehir üstünde olumlu bir hava yarattığını aktaran Öten, şunları kaydetti:

"İsim ve forma renklerimizdeki değişiklikte çok güzel reaksiyonlar aldık. İnsanlar yeşil-beyaz renklere ve Torku Konyaspor ismine daha sıcak bakıyor. Bilinirliğimizin daha çok arttığına inanıyorum. Olumlu tepkiler alıyoruz. Geçen sezon gerçekçi bir hedef koyduk ve ligde kalmayı istedik. Bunu da zor şartlar altında başardık. Bu seneki hedefimiz ise geçen senenin üzerine koymak. Geçtiğimiz sezonu 10 galibiyetle bitirmiştik. Bu galibiyet sayısının üzerinde bir galibiyet almak istiyoruz. İlk maçımızda Trabzonspor Medical Park ile karşılaşacağız. Zor bir deplasman mücadelesi olacak. Geçtiğimiz sezon kadrosundan önemli oyuncuları muhafaza edip, ciddi takviyeler yaptı. İyi de bir başantrenöre sahipler. Tabii ki kolay maç olmayacak. Her maça galip gelmek için çıkıyoruz. Bu maça da o şekilde çıkacağız. Trabzonspor Medical Park'ı yenerek lige başlayacağımıza inanıyorum."

 

Kaynak: aa