ARNHEM (AA) - Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda yine kıyasıya şampiyonluk mücadelesinin yaşanacağını, rakipleri kadar kendilerinin de bu yarışın içinde olacağını söyledi.

Sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren bordo-mavili takımın teknik direktörü Arveladze, Süper Lig'deki fikstür çekimi ve UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Lüksemburg temsilcisi Differdange ile eşleşmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ligde her takımla içeride ve dışarıda olmak üzere birer maç oynayacaklarını ifade eden Arveladze, "Hiçbir avantajı ve dezavantajı yok. Yine kıyasıya şampiyonluk mücadelesinin yaşanacağı bir lig olacak. Rakiplerimiz kadar biz de bu yarışın içerisinde olacağız. Kendi sahamızda taraftarlarımızın da desteğiyle lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Arveladze, Differdange ile eşleşmeleriyle ilgili olarak ise "Kolay rakip yok. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Dünyada çok iyi takımlar var ama kötü takım yok. Oynamadan hiçbir maç kazanılmıyor. Tüm dikkatimizle oynayacağız. Trabzonspor'da kalmak isteyen oyuncularımız için de iyi bir şans olacak. Aynı zamanda lig için de iyi bir hazırlık olacak" ifadelerini kullandı.

 

- İzin günü 

 

Trabzonsporlu futbolcular, kampın 8. gününü izinli geçirecek.

Kampta ilk kez bugün izin yapacak bordo-mavili  futbolcular, yarın gerçekleştirecekleri çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Hollanda kampını bir gün erken sonlandıracak bordo-mavililer, 13 Temmuz'da Trabzon'da dönecek.

Kaynak: aa