TRABZON (AA) - Trabzonspor'un başarılı futbolcuları Özer Hurmacı ile Mehmet Ekici, Spor Toto Süper Lig'de üst üste alınan dört galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Kulübün medya merkezine konuşan Özer Hurmacı, sahalarında 4-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçına çok iyi başladıklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Özellikle evimizde oynayacağımız maçların bu şekilde olması lazım. Taraftarımızın daha çok katılımı ve coşkulu oyunumuzla birçok maçı bu şekilde koparabiliriz diye düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Deplasmanda 3-0 kazandıkları Galatasaray maçının ardından taraftarlara yaptığı çağrının yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Hurmacı, şöyle devam etti:

"Çocukların Trabzonspor forması giyerek okula gitmesi beni çok mutlu etti, gururlandırdı. Hepsine teşekkür ediyorum. Benim için dünyada tüm Trabzonsporlular çok önemli. Sosyal medya hesaplarından bana ulaşanlara karşılık veriyorum. Takım performansı karşısında taraftarların da kayıtsız kalamayacağını ve tekrar  stadyumu dolduracaklarını düşünüyorum.” 

- "Konya halkı bizi destekleyecektir"

Ligde 7 Aralık Pazar günü Beşiktaş ile Konya'da yapacakları maçın önemli olduğuna değinen Hurmacı, "Beşiktaş maçı çok önemli. Bizim gözümüzde her maç bir final. Eğer bir hedef koyduysak, her maça bu şekilde bakmamız gerekiyor. Bu nedenle hafta sonu Konya’da güzel bir final maçı oynayacağız. Umut ediyorum ki Konya halkı da bizi destekleyecektir. Orası da bize uğurlu gelecektir" ifadelerini kullandı.

- "Türkiye kupasında hedefimiz yüksek"

Mehmet Ekici ise Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Keçiörengücü'nü yenerek iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Her kulvarda olduğu gibi bu kulvarda da hedeflerinin yüksek olduğuna işaret eden Ekici, şunları kaydetti:

"Keçiörengücü karşısında iyi mücadele edip kazanmaya çalışacağız. Her kulvarda olduğu gibi bu kulvarda da hedeflerimiz yüksek. Gönül ister ki stadımızda daha çok taraftarımız olsun. Yine de bizi iyi desteklediler bu zamana kadar. Zor zamanlarımızda bizi yalnız bırakmadılar. Desteklemeye devam edip, sabırlı oldular. Böyle bir taraftara sahip olduğumuz için çok mutluyum."

Kaynak: aa