2021-2022 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de sezonun son maçına çıkan Ulubey Belediyespor, DSİ Karadenizspor karşısında sahadan 5-1 mağlup ayrıldı.

Kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de ilk sezonu olmasına rağmen beklenen bir performans ortaya koyan Ulubey Belediyespor, ligin son maçında ise beklentilerin altında bir sonuç alarak taraftarlarını üzdü. Ulubey Belediyespor, Trabzon'da DSİ Karadenizspor ile karşılaşırken maçın sonunda ise istemediği bir sonuç aldı.

Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada rakibi karşısında adeta dökülen Ulubey Belediyespor, sezonun ilk yarısında kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı rakibine direnç gösteremedi. Lig sıralamasında yerinin değişmesinin il kontenjanından dolayı fark etmeyeceği Ulubey Belediyespor, maçı 5-1 kaybetti ve sezonun grup maçlarını tamamladı.

Ulubey Belediyespor ligde oynadığı 18 maçın ardından 23 puan topladı ve ligi 7.sırada tamamladı. Ulubey Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında ise Ordu 1.Amatör Lig şampiyonu Kabadüz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi