Kadınlar 2.Ligi'nde Ordu'yu temsil eden tek takım olan ve sezon başında bu yana oynadığı maçların tamamını kazanan Ünye Gücü Futbol Kulübü, şampiyonluğu erken elde etti. Muhammet Kışla'nın öğrencileri, sezonun ilk yarısında Ordu'da 7 golle uğurladığı Hatay ekibini deplasmanda 6-0 yenmeyi başardı ve matematiksel olarak şampiyonluğu elde etti.

Ünye Gücü Futbol Kulübü'nün Defne Belediyesi Atatürk Staydumu'nda oynadığı maçta galibiyeti getiren golleri 5.dakikada Ceren Çam, 29, 65 ve 75.dakikalarda Buket Karadağ, 47.dakikada Gizem Yazıcı ve 55.dakikada Aleyna Meral kaydetti. Kırmızı-Beyaz-Siyahlı ekip maçın ardından ise şampiyonluk coşkusunu doğasıya yaşadı.

Ordu ekibi mücadele ettiği Kadınlar 2.Ligi B Grubu'nda şu ana kadar oynadığı 8 karşılaşmada 8 galibiyet alırken, bu maçlarda attığı 59 gole karşılık kalesinde hiç gol görmedi. Ünye Gücü Futbol Kulübü'nün Ordu'ya havayolu ile döndüğü esnada ise Pegasus Havayolları Adana-Trabzon tarifeli PC-3707 uçuş numaralı uçağın kaptanının uçuş esnasında Ünye Gücü Futbol Kulübü'nün şampiyonluğu kutlaması ve tüm kabin ekibinin alkışladığı öğrenildi. SAMET KARADAĞ /ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi