Bu sezona Hasan Erkin Şimşir ile başlayan ancak teknik direktör değişikliğine giderek Ahmet Taşyürek'in göreve getiren 52 Orduspor Futbol Kulübü, zirveden uzak kalmanın faturasını yine teknik direktör değişikliği yaparak ödedi. Taşyürek ile yollarını ayıran 52 Orduspor Futbol Kulübü, kariyerinde birçok takımla şampiyonluk yaşayan 61 yaşındaki Yavuz İncedal'ı takımın başına getirdi.    

Ordu'ya gelerek Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ve yönetim ile görüştükten sonra takımla antrenmana çıkan Yavuz İncedal, ilk antrenmanda takımla tanışarak daha sonra ise takımla birlikte ilk antrenmanında yer aldı. İncedal, 52 Orduspor Futbol Kulübü'ndeki ilk açıklamalarında ise ''Öncelikle Şükrü Bodur Başkanıma ve yönetim kuruluna çok teşekkür etmek istiyorum. Takımdan ayrılan bir teknik heyetten sonra beni tercih etmeleri, göreve beni layık görmeleri benim için onur verici. Bu benim için çok önemliydi. Ordu Futbol kenti, futbol kültürü olan, sporu seven, kemikleşmiş bir taraftar yapısı olan ve futbolu bilen bir kent. Süper Lig görmüş, Avrupa’da ve 1.Liglerde koşturmuş bir ekip, takdir edilen bir ekipti. Bunu söylemeden geçemeyeceğim.'' ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik direktör özellikle kariyerinin henüz başında birçok şampiyonluk sevinci yaşarken 1998 ile 2003 yılları arasında dört farklı takımı 3.Lig'den 2.Lig'e çıkarmıştı. Son olarak Bitexen Düzcespor'u 2.Lig'e yükseltme başarısı gösteren İncedal, 52 Orduspor Futbol Kulübü'nün üst ligle yükselme iddiası ile ilgili olarak ise ''52 Orduspor Futbol Kulübü’ne hizmet etme mutluluğunu başlamadan bile yaşadım. Her zaman şunu söylüyorum, birlikten güç ve kuvvet doğacağına inanıyorum. Birlikte başarının oluşabileceğine inanan bir insanım. Medyasıyla, basınıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle güzel şeyler olsun istiyorum.'' dedi.    SAMET KARADAĞ/ ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi