MALATYA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Hedefimizden hiçbir zaman kopmayacağız. Bu sene bu işi Allah'ın izniyle bitireceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Uğur, doğru ve güzel futbol oynadıkları sürece hedefe ulaşacaklarını söyledi.

Geçen hafta iç sahada 1461 Trabzon karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Uğur, takımının özellikle maçın ikinci yarısında Yeni Malatyaspor'a yakışan oyun sergilediğini ifade etti. Tüm maçlarda bu oyun anlayışıyla mücadele etmek zorunda olduklarına dikkati çeken Uğur, "Bütün rakiplerimizin bize karşı konsantrasyonunun üst seviyede olacağını biliyoruz. Tabii ki Ümraniyespor karşısında da bunu sahaya koymak isteyeceğiz. Her zaman istedikleriniz olmuyor ama her zaman o mücadeleyi sahaya koymak zorundayız" diye konuştu.

Uğur, Ümraniyespor maçını kazanıp, bir üst lige çıkma hedeflerine emin adımlarla ilerlemek istediklerini belirtti. Oyuncularına güvendiğini dile getiren Uğur, "Oyuncularımızın performansı ve isteği, hedefe giden yolda ne kadar inançlı olduklarını gösteriyor. İnanılmaz destek veren taraftar kitlemiz var. Süreç çok uzun, zorlu bir yol ama biz hep beraber el ele bu zorlukları aşacağız. Hedefimizden hiçbir zaman kopmayacağız. Bu sene bu işi Allah'ın izniyle bitireceğiz" dedi.

Kaynak: aa