2022-2023 sezonunda her geçen gün yeni bir transfer açıklayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, yine bir transfer daha yaptı.

Mor-Beyaz-Yeşilli ekip, büyük beklentileri olan ancak şu ana kadar bekleneni veremeyen 2000 doğumlu forvet Yusuf Mert Tunç’u kiraladı.Beşiktaş ve Fenerbahçe altyapılarında oynamasına rağmen A takıma çıkma şansı bulamayınca önce yurtdışına transfer olan sonra ise yurda dönerek İstanbulspor ile sözleşme imzalayan Tunç, geçen sezon 3.Lig’den 2.Lig’e yükselen Esenler Erokspor’da kiralık oynamıştı.

Genç oyuncu, forma giydiği 23 maçta ise 4 gol atmıştı.Beşiktaş altyapısında bekleneni veremeyen ve kısa bir Dikilitaş döneminin ardından Fenerbahçe altyapısına transfer olan Yusuf Mert Tunç, zaman zaman A takım antrenmanlarına çıkmış ancak forma giymeden Boluspor’a kiralanmıştı.

Genç Yusuf Mert, Boluspor'da yeterli şans bulamayınca Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. 2000 doğumlu yıldız adayı TFF 1. Lig'den birçok kulüp istiyordu fakat transferi Portekiz 2. Lig ekibi Varzim gerçekleştirdi.Portekiz’de 18 maçta 1 gol atıp 1 asist yapan daha sonra İstanbulspor’a transfer olan Yusuf Emre Tunç, geçen sezonu ise kiralık olarak Esenler Erokspor’da geçirmişti. SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi