TRABZON (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Zağnosspor, geçen yıl plaj hentbolunda "dünyanın en iyi oyuncusu" seçilen, Brezilyalı oyun kurucu Patricia Scheppa ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Brezilya'nın Liga Itapeviense takımından transfer edilen Scheppa, imza töreninde yaptığı konuşmada, Zağnosspor için elinden geleni yapacağını belirterek, "Zağnosspor'dan iyi bir teklif aldım. Yurt dışı tecrübesini de kariyerime ekleme zamanı gelmişti. Ben de bu teklifi kabul ettim. Zağnosspor hedefleri olan bir takım. Kulübümün benden beklentileri var. Bu beklentileri karşılayabilmek adına gereken mücadeleyi vereceğim" dedi.

Kulüp Başkanı Haluk Selim ise Scheppa'nın transferiyle ilgilenen kulüp yöneticileri Abdülaziz Baş ve Adem Kahraman'a teşekkür ederek, "Arkadaşlarımız bu transferi gerçekleştirebilmek için Brezilya'ya gidip yakın temaslarda bulundu ve bir dünya yıldızını Trabzon'a getirmeyi başardı. Patricia Scheppa, çok iyi bir oyuncu ve takımımıza şüphesiz güç katacaktır. Bu kadroyla Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz. Türkiye Kupası da bu sezon hedeflerimiz arasında" diye konuştu.

İmza törenine, Zağnosspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Abdülaziz Baş, Koray Turan ve Adem Kahraman ile antrenör Ahmet Rıza Ursavaş da katıldı.

Plaj hentbolunda geçen yıl "dünyanın en iyi oyuncusu" seçilen ve bu sezon salon hentbolu oynayacak olan Scheppa, 2012 yılında ise All Star karmasında yer almıştı.

Kaynak: aa