Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 3 yıldır faaliyet gösteren Ebruli Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yıl sonu etkinliği büyük ilgi gördü.
Çerkezköy Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda açılış konuşmasını yapan Ebruli Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Ebru Güler "Yıl sonu dolayısıyla hazırlamış olduğumuz yıl sonu etkinliğimize tüm velilerimizin katılmasından son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Etkinliğimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Güler’in konuşmasının ardından minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları birbirinden güzel oyunları sundu. İlk gösteri sırasında anne ve babalarını karşılarında gören minik öğrencilerin heyecanlı oldukları gibi, ‘Anne baba biz buradayız’ ,’Bizi iyi izleyin’ demeleri de programa ayrı bir renk kattı. Minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde sundukları gösterileri büyük bir ustalıkla sergilerken sahne performanslarıyla da dikkat çekti.
Çeşitli koreografilerle oyunları sunan minik öğrenciler en son Ateş Böceklerinin çalışkanlıklarını küçük bir oyunla sahneleyerek büyük alkış Program sonunda gösterilerde rol alan Ebruli Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin her birine birer sertifika verilirken, Kreşte son yıllarını tamamlayan öğrencilere de diploma verildi.
Diploma töreni sonunda da minik öğrenciler keplerini havaya attı.
Kaynak: iha