AK Parti'nin genç Belediye Başkanı unvanını alan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, göreve başladığı yaklaşık iki aylık süreçte ortaya koyduğu performansla dikkat çekiyor.
Sabahları erken saatte ve genelde yürüyerek işe giden Başkan Eroğlu, yol boyunca vatandaşlar ve esnaflarla birebir iletişim kurarken, belediye ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaları da yerinde denetlemeyi ihmal etmiyor. Başkan Eroğlu, geceleri de vardiyalı çalışan birimleri, hastaneleri ve muhtarlara tespit ettirdiği yatalak hastaları evlerinde ziyaret ediyor. Her Pazartesi ‘Halk Günü’ uygulaması başlatan Başkan Eroğlu’nun camilerde yapmış olduğu çalışma takdir görüyor.
Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'ndaki kaldırım ve yeşil alan çalışmalarını incelerken sabah sporu yapan vatandaşların istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Eroğlu, daha sonra Bekçioğlu Camisi Kavşağı, Kültür Sarayı Kavşağı ve 600 Evler Kavşağı'ndaki düzenlemeleri de yerinde kontrol etti. Başkan Eroğlu, ayrıca Behzat Bulvarı, Gülbahar Hatun Mahallesi Mustafa Satan Caddesi ve Behzat Bulvarı üzerindeki tüm kavşak ve refüjlerin düzenlenmesi için talimat verdi.
Kaynak: iha