Karadeniz turu kapsamında Ordu’ya gelen ünlü manken Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kamuoyunun dikkatini çeken açıklamalarda bulundu. Gökyüzündeki uçak izlerini işaret eden Özay, küresel bir plan dahilinde havadan zehirleme yapıldığını öne sürdü.

Ordu’da bulunduğu sırada gökyüzünün durumuna dikkat çeken Özay, kişisel endişelerini dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
"Arkadaşlar bugün Karadeniz'in incisi Ordu'dayım. Gökyüzünün haline bakın! Sabahtan beri gökyüzünü hallaç pamuğuna çevirdiler. Göz göre göre zehirleniyoruz."

Ailesinin yaşadığı sağlık sorunlarını da bu iddialara bağlayan Özay, babasını bu nedenle kaybettiğini ileri sürerek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben babacığımı bu sebepten kaybettim! Kendim de iki defa ölümden döndüm. Arkadaşlar bu konu hayati bir mesele olmakla beraber tüm dünyanın ayağa kalkması gereken bir konu."

Kaynak: Haber merkezi