Türküm demek ırkçılık değildir. İnsanın kendini koruma güdüsüdür. Zira, insan ırkını seçemiyor. Soy atadan intikal ediyor.

Sen Türk olduğunu unutursan, birileri sana hatırlatacaktır. Araplara fazla güvenme, Batıya hiç güvenme. Güvenme çünkü, onların Türk düşmanlığı eskilere dayanıyor. 1098 Haçlı seferlerinden beri, Batının Türk düşmanlığı devam ediyor.

Haçlı seferleri sırasında, Türkler büyük mücadele verdiler. Ekin tarlalarını yaktılar. Yiyecekleri dağlara sakladılar. Haçlılar açlıktan telef olmaya başlamıştı. Papa İnnocent öyle bir fetva verdi ki, insanlık ile bağdaşmıyor.

-Papa İnnocent ''Türkler infideldir, eti yenebilir'' diye fetva verdi. Haçlılar, Anadoludaki masum Türk köylerini bastılar, yakaladığını kesip, yamyam gibi yediler.

-Alman Kilisesinin ünlü reformisti Papaz Martin Luther (1483-1546) ''Türkleri şeytan ile özdeş sayıyor, Türk öldürmenin günah olmadığını'' incilinde yazıyor.

-İngiliz Başbakanı W. Evard Gladstone (1809-1898) ''Tükler, insanlığın insan olmayan müsveddeleridir'' diyor ve her platformda Türkleri aşağılıyordu.

-1820 yılında Yunan Papazlar öncülüğünde, Mora Türkleri toplandılar ve Yunanlılar tarafından Türk oldukları için çoluk-çocuk katledildiler.

-Çanakkale savaşı sırasında esir düşen Anzak askeri, Türklerin kuyruğu olmadığını görünce, İngilizlere küfrediyordu.

-Gazze Savaşını kaybeden Türk Ordusu 1917 yılında Kudüsten çekilirken ''Türklerden kurtulduk'' diyerek, Araplar bayram ediyordu. Müttefikimiz Almanların Kiliselerinde kurtuluş çanı çalınıyordu.

-1919 yılında Paris dörtlüsü ''Türkleri Anadoluda yok etmek ve edilemez ise Orta Asyaya sürme'' kararı alıyor. Kararı uygulamak üzere Yunanı kullanıyordu.

-15 Mayıs 1919 günü İzmire çıkan Yunan Ordusunu, İzmir Metropoliti Hrisostomos karşılıyor '''Türk kanı dökmek helaldir'' diye vaaz veriyor ve İşgalci komutanın çizmesini öpüyordu.

Tarih Türklere ''Türk olduğunu unutma. Unutursan, birileri sana hatırlatır. Maliyeti de yüksek olur'' diyor.