Çok değerli hukukçumuz Sayın Av. Güner Yiğitbaşı, Diyor ki: İsmini ağzıma almaya bile gerek duymadığım, Sakarya Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görevli Profesör ünvanlı bir zat, çıktığı bir televizyon programında, “Üniversitelerimizi fuhuş yuvaları olarak damgalamıştı. Bu beyanı ile üniversitede okuyan genç kızlarımızı fahişelikle suçluyordu.”

Biz de, bu sözlerle vicdanı sızlayan Türk kamuoyunun bir ferdi olarak, bu beyanlar karşısında büyük bir üzüntü duymuş ve hiddete kapılmıştık ve bu hiddet ile sıcağı sıcağına ”SEN DE GAVAT VE PEZEVENK MİSİN O ZAMAN? Başlıklı bir makale yazarak, bu zata;..,sözlerinin yaratacağı ağır sonuçları düşünmesi amacıyla, makale başlığındaki soruyu sormuştuk.

Buraya kadar hiçbir hakaret veya suç göremiyoruz. Bun rağmen Av. Güner Yiğitbaşına para cezası verilmiştir. Suç olmayan yerde ceza da olamaz. Sayın Yiğitbaşı yine de şanslı bir kimsedir. Çünkü sulh ceza yargıcı tutuklayabilirdi. Hiç olmazsa böyle daha ağır bir garabeti yaşamamak bile Türkiye’de artık bir şans olmuştur.

Öyle bir zaman gelecek ki. Siz kazanacaksınız. O haksızlıklara takılsak hiç yazmamak gerek. Ama inadına yazmaya devam.

Çünkü:

"Vatanın bağrına düşman dayamış Hançerini

Yok mudur kurtaracak Bahtı kara maderini

Denilen günlerden geçiyoruz.

CHP. İYİ parti ve 6 li masa Bütçe Karşısında Taraftırlar

CHP nin genç ve dinamik Grup Başkanı Vekili Ecz. Özgür Özel kardeşimiz, Rize ve bağlısı kazalarda bir ziyarette bulunmuştur, Hoş gelmiştir hoş şeyler demiştir. Linki aşağıdadır. Rize'ye Atatürk’ün " TALİMATI" ile çayı Zihni Derin'in Rize ve kazalarına getirdiğini bir kadirşinaslık olarak söylemiştir. Ama Sayın Ecz. Kardeşimiz bu konuşmasında bir noktayı unutmuştur. Çay üreticisi hem köylüdür hem de bir esnaftır. Açık bütçeler ve enflasyon en derin memur ve emekliden ziyade Esnafı ve Türk köylüsünü ezer. Memur ve emekliye %60 enflasyon zammı verildi ama köylü ile esnafa bir şey verilmedi. İşte Anayasamızın ihlali budur. Çay yetiştiricisi de toprağını eken biçen köylüyü de ve her gün dükkânını açan kapatan esnafı da yok eden şey açık bütçelerdir. İşte son 5 yılın açık bütçeleri listesi

2019 yılı bütçe açığı 81 Milyar

2020 yılı bütçe açığı 139 milyar

2021 yılı bütçe açığı 265 Milyar

2022 yılı bütçe açığı 278 milyar ve en önemlisi

2022 yılı ek bütçe açığı 880 Milyar TL daha arttırılmıştır.

TOPLAM: 1620. Milyar. Buna 2023 açığını da eklersek:1620+660=2280 TL açık.

Bu 2280 Milyar TL Türk milletinin açık bütçelerle soyularak tam manasıyla iflasa sürüklendiğinin de ayni zamanda kesin bir delilidir

CHP bu açık bütçeleri görüşmeye yanaşmayacak ve açık bütçe çıkar çıkmaz AYM’ye, T.C. Anayasa Mahkemesi’ne götürecektir. Sayın CHP yöneticileri şunu çok iyi bilmelidirler ki. Lafla peynir gemisi yürümez. Bu sözün güncelini kullanalım. Cumhuriyet DENK bütçe ile ayakta durur. Ulu kurucumuzun ve Başkomutanımızın direktifi de budur. Zamlar ise yukarıda yazdığımız bütçe açıklarından kaynaklanmaktadır. Türk Milleti soğan ve patates 15. TL oldu diye ağlıyor. Aslında 15 _Tl olmadı 15.000.000 TL oldu. Her karış toprağını şehit kanları ile sulayarak Cumhuriyetimizi kuran Büyük Türk Milleti ancak DENK bütçe ve “ Fiyatlarda istikrar” olan " Zamsız Türkiye’de" yaşar.

CHP nin ve 6 lı masanın varoluş nedeni DENK bütçe ve sıfır zamlı 1923- 1938 arasındaki Türkiye’yi yeniden yaratmak için savaşmaktır.


https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/ozgur-ozel-varanktan-hesap-sorulmazsa-yuzumuze-tukurun-2006200

Fenerbahçe Stadının adı Atatürk olarak değiştirildi

Fenerbahçe stadının adı bütün Fenerbahçelilerin ve bütün Türk Milletinin isteği ve arzusu ile değiştirildi ve olması gereken adı konuldu.

ATATÜRK. Stadı.

Fenerbahçe’mizin Sayın Başkanını ve tüm üyelerini bu hassasiyetlerinden ötürü kutlarım.

Darısı İsmet Paşa Stadının başına. Onun adı hala daha “ Vodafon Arena” olarak devam ediyor. Bu ad bana batıyor. Bütün Türk milletinin vatanseverlerine batıyor. Beşiktaş yönetimine ve federasyona bir görev düşüyor. Mithat Paşa stadyumundan İsmet Paşa olarak değişen stadın ismi şimdi “Vodafon Arena” oldu. Ne demek? Bilmiyoruz. Türkiye’mizin 1. Nolu stadyumundan İsmet Paşaadı kaldırılarak“ Vodafon” adlı İtalyan firmasını adı neye göre verilir? Kim veya kimler verir. Derhal harekete geçilmeli. Ve Stadımızın adı İsmet Paşa Stadyumu olarak yerine tekrar konulmalıdır.