Hakkâri Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, İller Bankası Van Bölge Müdürü Enver Çelebi’ye iade-i ziyarette bulundu.
İller Bankası Van Bölge Müdürü Enver Çelebi’yi makamında ziyaret eden Hakkari Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, mevcut sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İçme suyu, kanalizasyon, harita ve yol kaplamasına yönelik tüm ihtiyaçların karşılanması amacıyla yapılacak inşaat çalışmaları hakkında Başkan Çetinkaya’ya bilgi sunan Çelebi, İller bankası Van Bölge Müdürlüğü olarak, içme suyu inşaatı projesi için etüt çalışmalarını yaptıklarını ve teknik destek verdiklerini söyledi.
İller Bankası ile birlikte ilçede birçok yatırımın sağlandığını belirten Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, “İller Bankası ile birlikte ilçemize birçok yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Beldemizin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca kanalizasyon projemiz, İller Bankası Genel Müdürlüğünde onay aşamasında, onaylanmasına müteakip inşaat ihalesi yapılacak. Bunların dışında ilçemizin tüm sorunlarını bölge müdürümüze bildirdik. Bizlere şimdiye kadar her türlü desteği sağlayan İller Bankası Bölge Müdürü Enver Çelebi ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha