2015 yılının Ocak ayından itibaren son 5 maç hariç her maç cefa çeken Orduspor taraftarları da en sonunda patladı. Fethiyespor maçı sonrasında belki geç bile kaldıkları tepkiyi göstererek gerekli yerlere seslerini duyurmak istedi.
Tepki yanlış anlaşılmasın. Takıma, futbolculara, teknik heyete ya da başkana değil. Belki zamanı yanlış olabilir ama yapılan bu doğru tepki bol keseden atıp söz veren siyasiler, işadamları ve yöneticilerin halen vaatlerini yerine getirmemesineydi.
Takım olarak baktığımızda belki 3 puan alınması gereken bir maçtı ama yine gelecek adına umut verdik. Takım artık reaksiyon veriyor. Geriye düşüp tekrar öne geçiyor. En azından yenemiyorsak yenilmeyelim diyor. Sezona vefa zamanı ile başlayıp neredeyse gençleri takımdan soğuturcasına oynatmayan teknik direktörle kaybedilen puanlar telafi edilmek isteniyor.
İşin yönetim boyunda da ise yakın zamanda kongre kararı alındı. Orduspor’da elini taşın altına koymayan yöneticiler değişecek. Geride bırakacağımız ”2015 Cefa yılının” yerine daha güçlü, daha istekli ve daha verimli bir yönetimle bu sefer gerçekten ve isteyerek 2016 yılında ”Vefa Zamanı” diyebiliriz.