Yozgat Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, yıl sonu sergisi ve okul yararına kermes düzenledi.
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde düzenlenen kermesin açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Başar, Süleyman Yurtsevdi, Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Erdoğan, okul müdürleri öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.
Mehmet Akif Ersoy İlkokul Müdürü Yusuf Paşaoğlu, dördüncü sınıf sergisi ve okul yararına kermes düzenlediklerini belirterek, “Burada amacımız, öğrencilerimizin yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları sergileyerek, hem ailelerde hem de çevrede farkındalık oluşturmaktır. Bunun yanında okul aile birliğimiz tarafından okul yararına kermes düzenlendi. Kermesimize velilerimiz büyük destek sağladı. Kermesimizden elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bir kısmını da okul ihtiyaçlarında kullanacağız. Kermesimize yoğun ilgiden dolayı velilerimize, okul aile birliğimize ve sınıf annelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Başar’da okul aile ve öğrenci işbirliklerinin çok önemli olduğunu belirterek, “Okulumuz güzel bir sergi ve kermes düzenlediğini görüyoruz.
Okul, aile ve öğrenci ilişkileri ne kadar üst seviyede olursa, başarı da o derece yüksek olmaktadır. Kermesi ve sergiyi düzenleyen okulumuza ve destek veren velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından sergiyi gezen katılımcılar öğrencilerin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaynak: iha