Turkcell Kadın Süper Lig'de mücadele edecek olan Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nda geçen sezon kadroda yer alan kaleci İrem Damla Şahin ile yeni sezon için tekrar anlaşmaya varıldı. 2000 doğumlu kaleci İrem Damla Şahin yeni sezonda da Süper Lig'de Beşiktaş'ın kalesini koruyacak.

Futbola Orduspor 1967 A.Ş.'de başlayan ve ilk olarak 15 yaşında 3.Lig'de sahaya çıkan İrem Damla Şahin, Orduspor 1967 A.Ş. kariyerinde 49 maça çıktıktan sonra 2018-2019 sezonunda Konak Belediyespor'a transfer olarak iki sezonda 12 maç oynamayı başarmıştı. Oynadığı maçlarda yaptığı kurtarışları ile milli takım hocalarının dikkatini çeken Ordulu kaleci daha önce 5 kez U-19 Milli Takım forması gitmişti. Ünye Kadın Spor Kulübü'nde 1.Lig şampiyonluğu da yaşayan Şahin, Süper Lig'de de Ünye Kadın Spor Kulübü forması giymişti.
2000 doğumlu kaleci İrem Damla Şahin, geçen sezon Turkcell Kadın Süper Ligi'nde Beşiktaş formasını ise 9 maçta giymişti.





