GİRESUN (AA) - Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve beraberindeki polis heyetini makamında kabul etti.

Polis Haftası etkinlikleriyle ilgili Vali Karahan'a davetiye takdim eden Müdür Öztürk, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kurulduğu ilk günden itibaren halkın can ve mal güvenliğinin yanı sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışan Türk Polis Teşkilatı'nın bugünden sonra da aynı görev ve sorumlulukla çalışmaya devam edeceğini aktaran Öztürk, "Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü kutlamalarında Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı yapacağımız etkinliklere davet ediyoruz" dedi.

Vali Karahan ise Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıldönümünü kutlayarak, şunları söyledi:

"Polisimizin imkanları, personelin niteliği araç gereç ve bina imkanları daha iyileşiyor ve daha da iyi olacak inşallah. Neticede polis hizmetleri insan gücüyle yapılan hizmetlerdir. Dolayısıyla da oradaki hizmeti yürüten en küçük rütbelisinden üst rütbelisine kadar polisimizin görevlerini fedakarlıkla, canını hiçe sayarak çoğu zaman mesai mefhumu gözetmeden, en iyi şekilde yapma azmi, gayreti ve kararlılığı bizi memnun ediyor. Bunu da zaten vatandaşımız görüyor ve takdir ediyor.  Bu gayretin neticesini de alıyoruz. İlimiz gerçekten huzur kenti. Bu şekilde devam ettirmek boynumuzun borcu, görevimiz. Vatandaşımızın bizden beklediği de bu."

Kaynak: aa