TFF 3.Lig ekibi 52 Orduspor Futbol Kulübü'nün uzun süredir gündeminde olan ve sonunda geçen sezonun devre arasında forma giydirmeyi başardığı 1986 doğumlu forvet oyunusu Gökhan Erdöl, Mor-Beyaz-Yeşilli ekipte birçok kez gol atmasına rağmen takım halinde hedef olan 2.Lig'e yükselmeyi başaramadı.

2020-2021 sezonunda 2.Lig'de mücadele eden Teco Karabey Belediye Spor A.Ş.'den devre arasında transfer edilen Gökhan Erdöl, ilerleyen yaşına rağmen Ordu'daki futbol dönemine hızlı bir başlangıç yapmıştı. Sezon sonunda hedeflediği şampiyonluğun aksine Play-Off potasında bile kalamayan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde 16 maça çıkan tecrübeli forvet Gökhan Erdöl toplamda 10 gol kaydetmişti.

Yeni sezonda Kulüp Başkanı Şükrü Bodur'un yoğun uğraşları sonucu takımda kalan ve sezon genelinde 35 maça çıkan Gökhan Erdöl, attığı 12 gole rağmen takımının 2.Lig'e yükselmesini sağlayamadı. Gökhan Erdöl, geride kalan sezonda 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde Şükrü Kaan Kılıçarslan'dan sonra en golcü oyuncu olurken yeni sezonda ise teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi