2019-2022 sezonunun Aralık ayında Ordu Futbolu'na 10 yıl aranın ardından dönerek 3.Lig'de mücadele eden Yeni Orduspor'un Kulüp Başkanlığı'na seçilen Şükrü Bodur, takıma gelir gelmez kulübün adını ve logosunu değiştirmişti. Şükrü Bodur'un Kulüp Başkanı olduğu takım yoluna 52 Orduspor Futbol Kulübü olarak devam ederken, 2.5 sezonda beklenen başarı gelmedi.

52 Orduspor Futbol Kulübü, 2.Lig hedefine en fazla geride kalan 2021-2022 sezonunda yaklaşırken, ligi Play-Off potasında bitimişti. Mor-Beyaz-Yeşilli ekip, Play-Off Yarı Final maçında ise İskenderunspor A.Ş.'ye elenmişti. 52 Orduspor Futbol Kulübü'nün hedefi gerçekleştireremesinin ardından ise Kulüp Başkanı Şükrü Bodur'un görevi bırakmak istediği gündeme geldi. Şükrü Bodur, özellikle lig genelinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Valisi Tuncay Sonel'in daha çok Orduspor 1967 A.Ş.'nin yanında olduğunu yakından hissettiğini ve yeni sezonda da gereken desteği alamayacaklarını düşündüğünü belirtti.

Şükrü Bodur, yönetim kurulu ile birlikte hedefe giden yolda yalnız kaldıklarını ve yeni sezonda başkanlık görevine devam edip etmeyeceğini Haziran ayının ortasında netleştireceğini yakınlarına iletti.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi