2022-2023 sezonunda özellikle sakat oyuncuların fazlalığı ile her hafta eksik kadro ile rakipleri karşısına çıkan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde, sezon başında kamp kadrosuna yer alan 2003 doğumlu Yiğit Tiryaki ile profesyonel sözleşme imzalandı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, genç isme imza attırdı.

52 forma numarası ile bu sezon şans bulduğu maçlarda dikkat çeken genç orta saha oyuncusu, bu sezon ilk olarak Türkiye Kupası'nda şans bulmuştu. 3.Tur maçında Weecoins Kırklarelispor karşısında ikinci 45 dakikada sahada kalan 19 yaşındaki isim, tekniği ile dikkat çekmişti. Yiğit Tiryaki, ligde de 1922 Konyaspor maçının son dakikalarında oyuna girmişti.

52 Orduspor Futbol Kulübü'nde A takımda ilk kez geçen sezon şans bulan ve iki maçta forma giyen Yiğit Tiryaki, bu sezon ise yine iki maçta şans bulduktan sonra profesyonel sözleşmeye imza attı. Aynı zaman 52 Orduspor Futbol Kulübü U19 Takımı ile U19 Bölgesel Gelişim Ligi maçlarında da sahaya çıkabilen Tiryaki, şu ana kadar bir maçta görev aldı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi