2021-2022 sezonunda U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nde katılım gösteren ve yıllar sonra Ordu’dan bir takımın Gelişim Ligleri’nde mücadele etmesini sağlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü’nden, saha tepkisi. Mor-Beyaz-Yeşilli ekibin, Perşembe İlçe Sahası’nda oynayacağı maç öncesinde zeminin karla kaplı olması ve herhangi bir temizlik yapılmamasına tepki gösterdi.

Ordu’da yağan kar yağışı nedeniyle Perşembe Ilçesi’nde bulunan Perşembe İlçe Sahası’nın zemini beyaza bürünmüştü. Pazar günü oynanacak maç gününde herhangi bir yağış olmaması ile zeminin temizleneceğini düşünen 52 Orduspor Futbol Kulübü yönetimi, maç sahasına geldiklerinde sürprizle karşılaştı. 

52 Orduspor Futbol Kulübü’nde konuyla ilgili olarak ise: “TFF Gelişim Liglerinin Ordudaki tek temsilcisi olan U-19 52 Orduspor FK takımımızın Çorum FK takımı ile bugün oynayacağı liderlik müsabakasında karşılaşmanın tarihinin günler öncesinde belli olması ve müsabakanın oynanacağı Perşembe ilçe sahasında, sahanın üzerindeki karın temizlenmemesi, bu yönde hiçbir hazırlığın yapılmaması kulüp olarak bize yapılan manidar bir yaklaşım olarak algılamamıza neden olmuştur. Bu konu hakkında kulübümüz yöneticileri tarafından detaylı bir açıklama yapılacaktır. Ancak son derece önemli bir müsabaka öncesi bu tür bir yaklaşım kulüp olarak bizleri derinden üzmüştür.” ifadelerine yet verildi. SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi