Adalet Ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Başkanı Hüseyin Akyol yeni yıl nedeni ile yayınladığı mesajında şunları ifade etti. Akyol; Bir yılı daha acı tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anılarıyla geride bıraktık. , yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklentilerin olduğu yeni bir yıla giriyoruz. 2015 yılının İlimize, Ülkemize, insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Yeni Türkiye ve yeni Ordu 12 yıl öncesine göre büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı, her yılda , bir önceki yıla göre daha çok çalıştık daha çok  ileri adımlar attık ve bugün gelinen noktada güzel Ordu’muzun Akkuş’tan, Mesudiye’ye, Gülyalı’dan, Ünye’ye her bir köşesinde değişim ve dönüşümünü gerçekleştirdik. Bir sonraki yılda bütün mahalle yollarının sıcak asfalt ve betonla kaplanmış ve su sorunu kalmamış bir Ordu ile sizlere merhaba demenin sevincini yaşayacağız.
Sevgili Hemşehrilerim; Hiç şüphesiz 2014’ün en büyük olayı bizim için Ordu’nun Büyükşehir olmasıydı, yine sizlerin desteği ile Büyükşehir belediyesini ve 19 ilçe belediyesini AK PARTİ kazandı, bize düşen bir an önce yerel hizmete susamış Ordu’yu bölgesinde lider İl yapmak olacaktır.
Saygıdeğer hemşehrilerim; Ordu, 12 Yılda sessiz devrim yaptı, bu devrime hep beraber şahit olduk, Hükümetimiz 12 yılda Ordu’ya toplamda 7,8 Milyar TL. Yatırım yaptı. Üniversite, Karadeniz Sahil Yolu, Ünye Çevre Yolu, Topçam Barajı, 3653 adet TOKİ Konutları, Ordu Kültür Merkezi, Doğalgaz, gibi devasa hizmetleri sizlerin hizmetine sunduk. 
2015 yılı devrimlerimizin ve hizmetlerimizin meydana çıkacağı sizlerin hizmetine sunulacağı yıl olacaktır, 2015 Ordu İçin zirve ve atılım yılı olacak ve Ordu Çağ atlayacaktır, 2015’te siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımız yatırımlarımız, Havaalanı, Ordu Çevre Yolu, Karadeniz-Akdeniz Yolu (Ordu-Sivas-İskenderun) , Kayak Merkezi, Türkiye’nin İlk Akıllı Adalet Sarayı Ek Binası, Botanik Bahçe, gibi sadece büyük yatırımları bahsettiğimiz devasa yatırımları hizmete açacağız.          
   
Bu duygu ve inançla, büyük beklentilerle, taze umutlarla girdiğimiz yeni yılın, bir kez daha, ilimize ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, huzur ve esenlikler diliyorum.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi