Bölgemizde devam eden Fındık hasat sezonu nedeniyle şehir merkezinde azalan trafik yoğunluğunu da değerlendiren Fen İşleri ekipleri kent merkezindeki çalışmalarına ağırlık verdi. Aziziye ve Saray mahallelerinde altyapı çalışmalarını tamamlayan Altınordu ekipleri, üstyapıda sokak yenileme çalışmalarında da önemli bir aşama kaydetti.

Altınordu ekiplerinin Selimiye, Kumbaşı, Cumhuriyet ve Şarkiye mahallelerinde ise hummalı altyapı mesaisi devam ediyor. Öte yandan Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahalleleri güçlü bir ulaşım ağına kavuşturmak için başlattığı beton yol programı da etap etap tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Belediyenin dört koldan sürdürdüğü çalışmaları değerlendiren Başkan Aşkın Tören, “Yaşanabilir sağlıklı şehirler ancak güçlü altyapı üzerine inşa edilebilir” dedi.

Bir şehirde altyapı yoksa orada sağlıklı ve yaşanabilir bir şehirden bahsedilemeyeceğini söyleyen Başkan Tören, “altyapı konusunda sistemli, planlı bir çalışma yürütüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hazırladığımız acil eylem planı doğrultusunda şehrimizi sağlıklı ve güçlü bir altyapıya kavuşturabilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Altyapı hamleleriyle hem şehrimizin yıllara sâri kronik sorunlarını gidermeyi hem de iklim değişiklikleri nedeniyle sıklıkla görülen ve zaman zaman afet boyutuna ulaşan aşırı yağışların etkilerini en aza indirmeyi hedefliyoruz. Her yönüyle yaşanabilir bir Altınordu parolasıyla merkezden kırsala uzanan hizmet atağında hızlı ve etkin bir şekilde çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi