Depremzede aileler ve çocuklarının keyifli bir gün geçirdiği programda zaman zaman ise duygusal anlar yaşadı. Ordu’da olmaktan mutlu olduklarını ifade eden depremzede vatandaşlar, kendilerine yabancılık çektirmeyen Ordu halkına bu süreçte yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay depremzede ailelere Büyükşehir Belediyesinin kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Daire Başkanı Bilkay, “İlimize hoş geldiniz. Allah bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Sizler bizim misafirimizsiniz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Ordu’da olmanız bizim için onur. Kapımız sizlere sonuna kadar açık. Bütün talep ve istekleriniz için Büyükşehir ve devletimiz olarak her daim yanınızdayız” dedi.

“Ordulular çok kadirşinas insanlar”

Depremzede aileler ise kendilerine yabancılık çektirmeyen ve yardımlarını esirgemeyen tüm Ordululara teşekkür etti.

Vatandaşlar şu ifadelere yer verdi: “Bizi hiç yabancı hissettirmediler. Çok kadirşinas insanları var. Bugün de burada etkinlik düzenlendi çocuklarımız için. Biz de bir nebze olsa rahatladık. Çok mutluyuz Ordu’da olmaktan herkes çok iyilik sever. Çocuklarımızın üzerlerindeki olumsuz etkiyi atlatmaları açısından güzel bir etkinlik oldu. Herkese teşekkür ederiz”

Editör: Haber Merkezi