2021-2022 sezonu Özel Ordu Umut Hastahanesi Ordu 1.Amatör Lig maçları tüm hızları devam ediyor. 30 takımlı dört farklı grupta oynanan maçlar sonrasında takımlar ligin beşinci haftasında oynayacakları maçlara hazırlanıyor. Geride kalan dört haftanın ardından ise kaybetmeyen 6 takım göze çarptı.

Ligde A Grubu'nda mutlak Play-Off hedefi göze çarpan Perşembespor şu ana kadar oynadığı dört maçın tamamını kazanarak şu ana kadar rakiplerine gözdağı verdi. Amatör Lig'de son yıllarda Play-Off'ların gediklisi olan Gülyalı Turnasuyuspor ise 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

C Grubu'nda her hafta bir takım BAY geçerken, Kumruspor geride kalan dört haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı bir haftayı ise BAY geçti. Kumruspor gibi bir haftayı BAY geçen Aybastıspor ise 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ligin D Grubu'nda ise Ünye Gençlerbirliği bu sezon 3 kez sahaya çıktığı maçların tamamını kazanarak ligi kayıpsız sürdüren takım oldu. Çatalpınarspor ise 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik ile ligin namağlup diğer takımı oldu.

Özel Ordu Umut Hastahanesi Ordu 1.Amatör Lig B Grubu'nda ise mücadele eden 8 takımın tamamı geride kalan dört haftada mağlubiyet üzüntüsü yaşadı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi