Genel Kurula Ordu Mali Müşavirler Odasını temsilen Oda Başkanı M.Ender Sönmez, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Önceki Dönem Oda Başkanı Bahadır Baş, Fatsa Belediye Başkan Yrd. Ercan Yurttaş, Üst Birlik Delegeleri; Halil İbrahim Çalış, Erdal Yücel, Murat Başaran Sağra, Erol Güneş  ve oda yöneticileri katıldı.

Genel Kurula katılan 1.859 delegenin %54 oyunu alan Türkiye Çağdaş Demokratlar Platformu (TÇDP) 9 Yönetim Kurulu Üyesinin 7’sini, 5 Disiplin Kurulu Üyesinin  4’ünü, 3 Denetim Kurulu Üyesinin 3’ünü alarak seçimlerde büyük bir başarı elde etti. Böylelikle Yönetim Kurulu 7-2, Disiplin Kurulu 4-1, Denetleme Kurulu 3-0 olarak sonuçlanarak 17 kurul üyeliğinin 14’ünü kazanmış oldu. Genel kurulda TÇDP 999 oy ile diğer grupların toplamından daha çok oy alarak Genel Başkan Emre Kartaloğlu güven tazeledi.

Türkiye Çağdaş Demokratlar Platformu Gurubundan (TÇDP) 1.Sıra adayı olan Önceki Dönem Oda Başkanı Bahadır Baş Disiplin Kurulu Üyesi Olarak seçildi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Genel Başkan Emre Kartaloğlu “Tüm Türkiye’yi dolaştık, Anadolu ile kucaklaştık, muhteşem genel kurul gerçekleştirdik, 1860 delegenin %54 oyunu alarak Çağdaş Demokrat Platform olarak bir kez daha destan yazdık. Bu başarı sizlerin başarısı, hepimizin başarısıdır. Birlikte çalışacak birlikte yöneteceğiz demiştik her zaman beraber çalışacak mesleğimiz için önceden olduğu gibi büyük çabalar sarfedeceğiz. Tüm delegelerimize, meslektaşlarımıza teşekkür ediyor meslek camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. “ dedi.

Disiplin Kurulu Üyesi Seçilen Bahadır Baş “TÜRMOB kurulduğundan beri 32 yıldır yöneten Çağdaş Grup başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha zafer elde etmiştir. Ordu SMMM Odasında mesleğimiz için ekip arkadaşlarımızla yaptığımız başarılı, etkin çalışmaların ardından TÜRMOB tarafından Disiplin Kuruluna aday gösterildim. Hem ilimiz, hem de bölgemiz için gurur kaynağı olan bu göreve layık gören TÇDP, delegelerimiz, üyelerimize teşekkür ediyorum. “ Dedi.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı M. Ender Sönmez; “Mesleğimizi, meslek camiamızı 32 yıldır başarılı çalışmaları, projeleri ile temsil eden Çağdaş Demokratlar grubunu, genel başkanımız Emre Kartaloğlu'nu tebrik ediyorum. Bahadır Baş başkanımızın disiplin kuruluna seçilmesi odamız ve bölgemiz adına büyük başarıdır. Başkanımız bürosundan, ailesinden ve arkadaşlarından fedakârlık ederek odamız ve mesleğimiz için özverili çalışmaları neticesinde TÇDP tarafından bu onurlu göreve layık görülmüştür. Meslek camiamıza hayırlı olsun.” Dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi