Altınordu Belediyesi tarafından “Kitap ve Kültür Günleri” adı ile organize edilen Kitap Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. 

Binlerce kitabın yer aldığı fuarın açılışını Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gerçekleştirdi.

Açılışın ardından konuşan  Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “11 ayın sultanı diye tabir ettiğimiz Ramazan ayı içerisindeyiz. Böyle güzel bir ayda kitabı ve kitap okumayı ve kitabın toplumdaki yeri ile bizim hayatımızdaki yerini anlatabilecek en önemli etkilikte kitap fuarları olsa gerek.  Altınordu Belediyesi olarak hem vatandaşlarımızın kitapla buluşmasını hem de okuma aşkını ve şevkini tekrar insanlarda ortaya çıkartabilir miyiz? diye bunun üzerinde belirli bir çalışma yapmıştık.  Bu çalışmamız doğrultusunda vatandaşımızın bilgi açlığına en fazla çözüm olabilen kitap fuarının açılışını gerçekleştirmiş olduk.  Ramazan ayı boyunca Altınordu ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet verecek olan Kitap fuarında  hemşehrilerimiz iftar öncesi ve iftar sonrası zamanlarını geçirebilecek ve kitap hasretini sonlandıracağı nefis bir mekan olarak hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Ramazan ayı boyunca İlk Adım Anıtı’nda açık kalacak olan “kitap ve kültür günleri” kitap fuarında hemşehrilerimize bir birinden değerli şair ve yazarlar hitap edecekleridir.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi