Ordu Üniversitesi uygulama Restaurant da organize edilen iftara Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Alevi Kültür Derneği Başkanı Tuncay Özenç, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alevi Kültür Derneği adına düzenlenen iftarda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi. “ Bugün sizler ile burada olmaktan dolayı mutluyum. Alevi Bektaşi geleneği içerisinde vatandaşlarımıza desteğimiz her zaman devam edecektir. Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz ve ilçemiz sınırları içerisine yapılacak olan en büyük cem evi inşaatı devam ediyor. Burası bitirildiğinde daha güzel bir tablo ortaya çıkacağından eminiz. Bu vesile ile bu iftarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muharrem ayının matem ayı olduğunu vurgulayan Alevi Kültür Derneği Başkanı Tuncay Özenç ise, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek şunları söyledi. “ Sayın Belediye Başkanımız Engin Tekintaş, Belediye Başkanı olmadan öncede bizlere destek veriyordu. Şimdi'de sağ olsun bu desteğini sürdürüyor. Kendisine bizlere verdiği destekten dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu kapsam da bu akşam bizleri kırmayarak iftarımıza katıldığı için ayırca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi