Başkan Engin Tekintaş'ı ziyaretinde Ata Sanayi Sitesi Yapı Kooparatifi Başkanı Ahmet Kovancı, Yönetim Kurulu ve esnaflar karşılaşdı.
Başkan Tekintaş, inceleme öncesinde Başkan Kovancı ve sanayi sitesi esnaflarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantı öncesinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Tekintaş, mesai diye bir dertlerinin olmadığını, Altınordu Belediyesi olarak 7/24 çalıştıklarını söyledi.
Başkan Tekintaş, yaptığı açıklamada, "Bizim mesai diye bir derdimiz yok. 7/24 diyoruz. Bugün sanatkar dostlarımızında mesaisini çok almadan ziyaretimizi yapacağız. Görülmesi gereken yerleri tekrar gözden geçirip özellikle 2015 yılında yapmamız gereken çalışmalar ile ilgili bir kez daha esnaf arkadaşlarımız ile birlikte bir değerlendirme yapacağız. Ne yapılması gerekiyorsa, sanayi esnafımızın rahat etmesi, huzur bulması, gelen dış misafirlerin, buradan hizmet alanların huzurlu olabilmesi için önce tespit edilmesi ve sonrada yapılması gerekiyor. Asfaltlama ve iç düzen ve bizim hiç unutmadığımız sanayi hamamı sözümüz var. Bunun yanında dış yollar problem oldu. Çevre yolu buradan geçiyor. Çeşitli sıkıntılar yaşandı fakat onlarında çalışmalarının sona ermiş olması dolayısıyla tekrar gözden geçireceğiz. Yapılması gereken çalışmalara bakacağız. İnşallah Altınordu Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte OSKİ'ninde katılacağı ortak bir çalışmayı sürdüreceğimizi ifade ediyorum" şeklinde konuştu.
Kooparatif Başkanı Ahmet Kovancı ile Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve beraberindekilerin ziyarettinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Başkan Tekintaş, esnaflarla görüşmesinin ardından sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi