2022-2023 sezonunda mücadele ettiği Tekerlekli Sandalye Erkekler Basketbol Süper Ligi'ne galibiyetle başlayan ancak daha sonra oynadığı 5 maçı arka arkaya kaybeden Ordu Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Takımı, geçen haftayı maç yapmadan hükmen kazanarak geçirmiş ve sezonun ikinci galibiyetini almıştı. Engelsizler Ordusu, ligin 8.hafta maçında ise Yalova'da parkeye çıktı.

Alt sıralardan kurtulmak için haftanın en önemli maçına Ordu Büyükşehir Belediyesi forması giyen tecrübeli isim Ferdi Sekmen damga vururken rakip potaya attığı 37 golle takımı adına galibiyeti getiren isim oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Erkekler Basketbol Takımı, maçın bitiş düdüğünde ise parkeden 61-68 galip gelen taraf oldu.

Bu sezon ligde üçüncü galibiyetini alan ve puan tablosunda sıçrayış gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyespor, Yalova ekibini geçerek ligde 10.sıraya yükseldi. Bedensel Engellililer, önümüzdeki hafta ise Ordu'da Gazişehir Gaziantep Engellileri konuk edecek.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi