Türkiye'nin önde gelen kurumsal müteahhitlik firmalarından İntaya'nın öncülüğünde İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Belde Evler projesi, geçtiğimiz Mayıs ayında yapı ruhsatını almış ve konut sözleşmelerini imzalamaya başlamıştı. Ruhsat sürecinin ardından tapu sürecini başlatan Belde Evler'de dairelerin arsa paylarını gösteren Kat İrtifakı Tapuları'nın çıkmasıyla daire satışları hızlandı.

Bu kapsamda, Beşiktaş'ın 1989-1992 yılları arasında üç sene üst üste Türkiye 1. Futbol Ligi şampiyonu olan unutulmaz kadrosunda yer almış, aynı zamanda Gaziantepspor, Şanlıurfaspor ve Orduspor'da forma giymiş olan Metin Akçevre, Belde Evler'den daire satın aldı.

Akçevre, “Belde Evler, arkasında yer alan kurumsal güç, bilgi ve deneyim ile gerçekten Türkiye çapında özel bir proje. Bir Ordu'lu olarak yaşamak için Belde Evler'i tercih ettim, çünkü Belde Evler'in, gerek lokasyonu ve gerek sunduğu modern yaşam biçimiyle yıllardır Ordu'da özlemini duyduğumuz konut anlayışına sahip tek proje olduğunu düşünüyorum” dedi.

Türkiye liglerinin en az gol yiyen kalecisi ünvanına sahip Akçevre, ayrıca projenin sunmuş olduğu squash, basketbol, yürüme ve koşu parkuru gibi spor imkânlarının sağlıklı yaşamak için önemli detaylar olduğunu belirtti. Eşi Sevinç Akçevre ile birlikte Belde Evler satış ofisini ziyaret eden Akçevre, sözleşme imzasının ardından Belde Evler'den ev satın alanların imzaladığı komşuluğu temsil eden panoyu imzaladı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi