2019-2020 sezonunda TFF Kadınlar Futbol 3.Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla 2.Lig'e yükselen ve 2021-2022 sezonunda rakipleri belli olan Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı'nda Milli Gurur yaşanıyor. Ordu ekibi, geçtiğimiz ay Samsun'da yapılan Genç Kadın Milli Takımlar seçmeleri sonrasında Milli Takıma oyuncu verdi.

 
U-17 Kız Milli Takım Teknik Direktörü Nazlı Ceylan Demirbağ, U-15 Kız Milli Takım Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı ve Kadın Milli Takımlar Kaleci Antrenörü Bilge Aydın tarafından yürütülen organizasyonda teknik ekibin dikkatini çeken isimlerden birisi de Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı'nın 2007 doğumlu futbolcusu Ayşenur Ebrar Atalay oldu. Milli takıma daha önce Beren Şeker'i gönderen Ordu temsilcisinde, ikinci Milli Futbolcu ise Ayşenur Ebrar Atalay oldu.

Ünye Gücü Kadın Futbol Kulübü'nden yapılan açıklamada ise “Ünye Gücü Futbol Kulübü olarak, hem kadın futbol hem de kadın voleybol branşında ulusal liglerde mücadele ederken alt yapı çalışmalarımızı da dikkatle sürdürüyoruz. Ayşenur Ebrar Atabay’ın milli takım kampına davet edilmesinden son derece mutluyuz. Emeği geçen ekibimizi ve genç oyuncumuzu tebrik ediyoruz. Böylelikle bir kızımızın daha geleceği olacak. Tüm emeklerimiz bunun için. Ünye Gücü Futbol Kulübümüz kadınımıza kızımıza şiddet değil şefkat eli olmaya devam edecek.” ifadelerine yer verildi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi