Son yıllarda ulusal ve uluslararası birçok organizasyonu başarıyla gerçekleştirerek adından sıkça söz ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni bir organizasyona daha imza atıyor. Bu yıl ilki düzenlenen Ordu Bisiklet Festivali’ne 26 ilden 30’u tandem bisiklet olmak üzere 200’ü aşkın bisiklet tutkunu katılıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı yanında inşa edilen Ordu Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı’nda toplanan bisiklet tutkunları, 3 gün sürecek olan festivale başladı. Gülyalı’dan pedal çevirmeye başlayan ve festival süresince Ordu’nun eşsiz güzelliklerini bünyesinde barından tarihi ve doğal güzelliklerini gezecek olan bisiklet tutkunlarının ilk durağı Ordu Büyükşehir Belediyesi oldu.

Bisiklet severler burada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir araya gelirken 200’ü aşkın bisikletlinin katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu.

Ordu’ya hayran kaldılar

Türkiye’nin dört bir yanından Ordu Bisiklet Festivaline katılan bisiklet tutkunları da duygu ve düşüncelerini paylaştı. İlk kez Ordu’ya gelenlerin yoğunlukta olduğu bisiklet severler, hem organizasyonu hem de Ordu’ya hayran kaldıklarını sözlerine eklediler. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi